Monday, September 28, 2015

Some tarjoaa opettajalle paljon mahdollisuuksia

Kerroin viime viikolla sadannesta SlideShare-esityksestäni ja siitä, että tällä viikolla jaan lisää esityksiäni. Kerroin myös, että koska käytän koulutusteni valmisteluun paljon aikaa, en halua niitä kokonaisuudessaan jakaa, mutta koska jakaessaan myös saa, jaan nyt 21% viime viikon koulutuksestani, jossa kerroin Lapin ammattiopiston opettajille siitä, miten he voivat käyttää sosiaalista mediaa työssään: oppimiseen, opetuksen valmisteluun, opettamiseen ja oppilaiden ohjaukseen mm. työssäoppimisen aikana.

Kiitos haastatteluista +Vesa Linja-aho+Aki Puustinen ja +Mari Varonen, kiitos ajatuksiesi ja matskujesi jakamisesta somessa +Anne Rongas, kiitos vastauksista Tieto- ja viestintätekniikka opetuksessa -Facebook-ryhmän jäsenet. Toivottavasti tästä materiaalista on iloa teillekin! Ja suurin kiitos tietysti Lapin ammattiopistoon, kun kutsuitte minut kouluttamaan, oli mukava taas miettiä sitä, mitä hyötyä somesta on opettajille, sitä, millaisia vaihtoehtoja opettajilla on omaan somepresenssiinsä, sitä, miten luokka voi tehdä yhdessä luentomuistiinpanot ja sitä, miten Facebook, YouTube, Instagram, Wikipedia, SlideShare, Pinterest, blogi, wiki, LinkedIn, Whatsapp, Snapchat jne voivat toimia opettajan tukena.



Jos sinä olet opettaja ja olet keksinyt hyvän tavan käyttää sosiaalista mediaa omaan työhösi, kerro siitä toki muillekin, joko tämän blogin kommenteissa (onnistuu myös ilman kirjautumista) tai SlideSharessa yo. esityksen alle. Kun opimme jakamaan, meistä kaikista tulee parempia työssämme!

No comments:

Post a Comment

Kiva kun kommentoit! Voit kommentoida myös anonyymisti, mutta spammikommentit poistetaan heti kun ehditään.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...