Monday, March 24, 2014

Kierrätysyhteisö myytävänä

Vähään aikaan en olekaan puhunut täällä Kiepauksesta, mutta kun minulle ehdotettiin vastikään uutta kaupallista Kiepaus-yhteistyötä, tajusin, että olisi ehkä ihan hyvä idea kertoa muillekin, että Kiepaus on myytävänä. No ei nyt sentään kokonaan, mutta halutessasi voit kyllä ostaa palan Kiepausta. Ai mikä se Kiepaus sitten on?

Kiepaus-konsepti on esitelty kotisivullani, mutta lyhyesti Kiepaus on kokoelma sosiaalisen median tilejä, joilla kaikilla jaetaan kierrätykseen ja tuunaukseen liittyviä asioita. Facebookissa meillä on tällä hetkellä 815 tykkääjää ja Twitter-seuraajia on 206. Pinterestissä on myös ihan mukava määrä seuraajia: 467 (siellä seuraajia on myös muista maista). Kaikki fanit ovat löytäneet kanavat ns. orgaanisesti, maksettuja mainoksia tai kilpailuja ei ole käytetty ikinä, nämä ihmiset ovat vain vilpittömän kiinnostuneita jakamastamme sisällöstä. Viime viikolla jaoin Kiepauksessa esimerkiksi ideoita vanhojen suksien uusiokäyttöön:



Ja jos kerran Kiepaus on kaupan, niin toki voit ostaa näkyvyyttä myös suomalaisessa Nukkekotiwikissä tai englanninkielisessä Mini treasures wikissä - mutta vain, jos sinulla on aiheeseen liittyvää asiaa, mitään nettikasinoita tai autonvuokrausta en ala noissa kanavissa mainostamaan (tai no, ehkä joku sähköauto- tai biokaasukamppis voisi Kiepaukseen upotakin, ajaahan Piilotettu aarrekin laukaalaisella biokaasulla).

Ota yhteyttä, niin kerron lisää :).

No comments:

Post a Comment

Kiva kun kommentoit! Voit kommentoida myös anonyymisti, mutta spammikommentit poistetaan heti kun ehditään.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...